068-347-40-40 | 073-347-40-40 ПН-ПТ - 09.00-18.00
СБ-НД - вихідний

Шкільна їдальня: як обрати та основні складові

   Щодня учні в школі піддаються розумовому та фізичному навантаженню, тому їм постійно потрібно підкріплювати свої сили обідами. Для того, щоб максимально швидко нагодувати велику кількість школярів, потрібна правильна організація обслуговування, зберігання продуктів, усі виробничі етапи та технологічні процеси потребують оснащення сучасним надійним обладнанням, яке буде максимально простим і зручним у використанні. І тут виникає запитання: То що ж потрібно ж для шкільної їдальні?


ЩО ПОТРІБНО ДЛЯ ШКІЛЬНОЇ ЇДАЛЬНІ?

   Заклади харчування обладнують меблями, технікою та спеціалізованим професійним обладнанням. Саме з цього починається облаштування кожної шкільної столової. Звідки про це знаємо ми? Все дуже просто. Наша ціль – покращити навчальний процес у школах. І це можна зробити не лише завдяки використанню новітньої комп’ютерної техніки, а й завдяки правильній і професійній комплектації шкільної їдальні. Адже це саме те місце, яке учні відвідують безліч раз на день.

   Ми пропонуємо якісне обладнання для шкільної їдальні будь-якого типу:

1) Загрузочні;

2) Кладові для продуктів;

3) Овочевий цех;

4) М'ясо-рибний цех;

5) Мучний цех;

6) Холодний цех;

7) Гарячий цех;

8) Зона мийки столового посуду;

9) Лінії роздачі;

10) Буфети.

ЯК ОБРАТИ?

   Одним із головних критеріїв при виборі шкільної їдальні має бути якість та надійність: усі елементи кухонного обладнання повинні бути виконані з високоякісного матеріалу. На шкільній кухні все обладнання знаходиться у постійніЙ роботі, тому воно повинно мати високий рівень зносостійкості. Якщо воно виготовлене з міцного і нержавіючого сплаву, то може служити не один десяток років. АЛЕ, попри все не забувайте про необхідність щороку перевіряти рівень зносу усіх робочих інструментів та поверхонь.

   Професійне обладнання для шкільних їдалень покликане:

  • пришвидшити процес (зробити видачу великої кількості страв за короткий час);
  • заощадити час та сили персоналу кухні, що і полегшить їх роботу;
  • висока витривалість та зносостійкість.


СКЛАДОВІ ЕЛЕМЕНТИ СТАНДАРНОГО НАБОРУ ДЛЯ ШКІЛЬНОЇ КУХНІ

  • мийні ванні (мийки від 1 до 3 секцій);
  • виробничі столи (для мучного, оброблення м'яса та риби, для збору сміття і т. д.);
  • стелажі;
  • візки;
  • полки для зберігання посуду (відкриті і закриті);
  • витяжки та вентиляційні парасолі;
  • сміттєві баки;
  • посудомийні машини.

   Окремою категорією обладнання для шкільної їдальні часто стає лінія роздачі. У неї входять марміти супів і других страв, прилавки, вітрини, теплові та холодильні столи, касове місце.

Отже, головне завдання шкільної їдальні – за короткий час «видати» велику кількість порцій, адже перева для усіх одна.  А придбання якісного та професійного обдладнання робить його цілком реальним. Навіть мінімальна кількість персоналу можуть нагодувати усю школу, бо задоволений кухар з хорошим настроєм – запорука успішної роботи. Прості в експлуатації прилади, наприклад: марміт, холодильник, піч або параконвектомат  зекономлять час і сили кухарів. Так, діти будуть їсти смачну і корисну їжу, де головний інгрідієнт – любов.

   Тож ми готові запропонувати Вам комплексний підхід для вирішення будь-яких питань з підбору обладнання, не зважаючи на розмір їдальні та особливість технологічних процесів. Наші консультанти допоможуть обрати устаткування, підкажуть як раціонально використовувати виробничі поверхні, оптимізувати процеси і вивести на новий рівень якість сервісу шкільної їдальні. Готові рішення вже чекають на Вас!


                                                                         Для консультацій звертайтесь за телефонами:

                                                                          +38 (068) 347-40-40 / +38 (073) 347-40-40

Написати відгук

Для того, щоб написати відгук, будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис
ТОВ Поділля Фінанс © 2022
card-mastercard card-visa